Maatwerkadvies is in ontwikkeling!

We horen het van veel klanten: wanneer kunnen we een maatwerkadvies maken in Vabi EPA?
Helaas is dat niet aan ons. Hiervoor is een traject gestart vanuit de overheid. Een commissie van diverse experts op het gebied van energie-advisering kijken naar de certificering, de opzet van de methodiek en de gewenste output. 

Zodra deze onderwerpen definitief zijn, krijgen wij een go om maatwerkadvies in onze software op te nemen. Omdat niet elke EPA-gebruiker ook gebruik wil maken van maatwerkadvies, maken we hier een aparte adviesmodule van. Zo bepaal je zelf van welke onderdelen van de software je wel of niet gebruik wil maken. De prijs hiervan maken we later bekend.

Eerste stap: maatregelen en varianten in Vabi EPA

We wachten niet met functionaliteiten rondom advies tot het maatwerkadviestraject helemaal rond is. We beseffen namelijk dat veel klanten graag al zo snel mogelijk aan de slag willen.

Daarom kun je vanaf versie 8.11 al starten met de eerste maatregelen en varianten op basis van de huidige methodiek. De maatregelen die we voor je hebben klaargezet zijn: 

  • Algemeen (rekenzone)
  • Isolatie
  • Verwarming
  • Tapwater
  • Koeling
  • Ventilatie
  • Zonne-energie

Dit is een eerste versie die met toekomstige updates verbeterd zal worden. De rapportages en meer mogelijkheden van maatregelen zoals verlichting staan op de roadmap. 

Activeer je gratis licentie

Wil je alvast kennismaken met de functionaliteiten rondom advies in Vabi EPA? Activeer dan vrijblijvend je licentie. Je kunt dan gebruik maken van de adviesfunctionaltieiten in Vabi EPA en we houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Je kunt de licentie alleen activeren als je in bezit bent van een Vabi EPA-W of EPA-U licentie.